Connect with us

Bemutatkozott a Nissan terepkabriója

20101118105626.jpg

Garázs

Bemutatkozott a Nissan terepkabriója

A Nissan Murano CrossCabriolet az első kabrió-SUV.

Nagy kérdés, hogy mire lesz képes a piacon, Los Angelesben mindenesetre hivatalosan is bemutatkozott a Nissan Murano CrossCabriolet. A világ első crossover-kabrióját tisztelhetjük az újdonságban, a japán gyártó szerint sokan vágynak arra a szabadságra, hogy terepezés közben se kelljen lemondaniuk a nyitott tető jelentette élményről. Nos, az ő autójuk a CrossCabriolet.

Négy oldalajtóból kettőt csináltak a kabrió kedvéért, hátul ketten foglalhatnak helyet. Az ismert 3,5 literes, 269 lóerős V6-os motor mozgatja a kabriót, legnagyobb nyomatéka 336 Nm, az összkerékhajtási rendszerhez fokozatmentes Xtronic CVT-váltó kapcsolódik.

Ahogy arra számítani lehetett, vászontetővel készül a CrossCabriolet, a fedelet hidraulika mozgatja, a nyitás és zárás automatikusan történik. Nagy buktató lehet, hogy nem sikerült jól használható csomagtartót kialakítani, nyitott tetővel mindössze 215 literes a raktér, de zárás után is csak 348 liter a kapacitás.

Főleg az amerikai piac számára készült a kategóriateremtő modell, értékesítése már jövő év elején elkezdődik. Prémiummodellnek szánja a nyitott Muranót a Nissan, árak még nincsenek.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom