Connect with us

Itt a Subaru Impreza utódja

20101118101246.jpg

Garázs

Itt a Subaru Impreza utódja

A Subaru odatette magát, LA-ben bemutatkozott a látványos Impreza-utód.

A Subarunál is kezdik belátni, hogy alaposan mellényúltak az Impreza 2007-ben bemutatkozott aktuális generációjával, szinte rögtön a premier után elkezdték a munkát az utódon. Olyannyira sürgős a váltás, hogy már jövőre elkezdenék az új Impreza gyártását, alig négy év után ritkán szoktak nyugdíjba küldeni egy modellt.

Csakhogy az Impreza esetében szükség van erre, vissza kell csábítani a vevőket, és a Subaru már azt is tudja, hogyan csinálja: az Impreza Design Concepttel, amely a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozott be. Friss dizájnfilozófia, a Confidence in Motion jegyében készült a koncepció, mely nem mondható teljes mértékben újszerűnek, összességében mégis nagy dobásnak tűnik.

A Legacyra emlékeztet a frontrész, némi audis stílusjegyekkel fűszerezve, hátul a szokatlan diffúzor és a viszonylag kis méretű lámpák szúrhatnak szemet. Nincsenek visszapillantók, kilincsek, néhány egyéb részletmegoldás is vállalhatatlannak tűnik a szériaváltozaton, ezek azonban gyorsan cserélhetők, vagyis 2011-ben, a tanulmányéhoz nagyon hasonló formavilággal valóban elkezdődhet az új Impreza gyártása.

Kétliteres bokszermotort kapott a tanulmány, Lineartronic váltóval és összkerékhajtással párosították. Kicsit futurisztikusra sikerült a kabin, ám az elemek körülbelül fele akár meg is maradhat.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom