Connect with us

technokrata

Talmácsi csapatot váltott

20101117093122.jpg

Garázs

Talmácsi csapatot váltott

Talma a Moto2-ben a Banderas-féle istálló versenyzőjeként folytatja.

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző Talmácsi Gábor 2011-ben az Antonio Banderas által is tulajdonolt Jack & Jones csapatnál fog szerepelni, szerződés aláírva.

A 125-ös géposztályban 2007-es világbajnok magyar motoros idén hatodik lett a debütáló Moto2-ben, dobogóra egyszer állhatott a Speed Up pilótájaként. A Jack & Jones gárda elvileg jobb, Suter vázat használ. Talmácsi csapattársa az amerikai Kenny Noyes lesz.

“Örülök, hogy megállapodtunk Gáborral” – mondta Dani Devahive csapatfőnök. “Vb-címmel és győzelmekkel bizonyította már tehetségét. Vele és a négyütemű motorok tekintetében tapasztalt Noyesszal jó eséllyel harcolunk a 2011-es világbajnoki trófeáért.”

“Megtiszteltetés számomra, hogy a Jack & Jonesnál folytathatom a pályafutásom” – nyilatkozta a menedzserével nemrég szakító Talma. “A Suter váz az egyik legjobb, a gyár felkészült, s további fejlesztések is várhatók. Az első teszt kiválóan sikerült, és már a téli alapozásról is beszéltünk. A következő heteket pihenéssel szeretném tölteni, aztán Barcelonában megkezdjük a munkát.”Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle