Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Dodge Challenger

Garázs

Megújult a Dodge Challenger

Apró frissítésen esett át a Dodge Challenger.

Kívülről alig, de műszakilag sem változott sokat a Dodge Challenger, a frissített modellről végre közzétette a hivatalos sajtóanyagot a Chrysler-csoport. Csak az autó elején látható változás: variáltak a légbeömlőkkel, a motorháztetőről lekapták a Dodge-logót, nagyobb első légterelő jelent meg, és alapfelszereltséggé váltak a 18 colos felnik.

Ugyanolyan hangulattalan maradt az utastér, mint volt, ezen az egyetlen igazi újdonság, a háromküllős kormány nem is segíthetett sokat. Kicsit áttervezték az üléseket és a műszereket, de komolyabb átalakításra nem vállalkoztak a mérnökök.

Mostantól a 3,6 literes, Pentastar V6-os az alapmotor 305 lóerővel és ötfokozatú automata váltóval, az 5,7 literes HEMI V8-as hatfokozatú kézi váltóval 376, ötfökozatú automatával 372 lóerős. Továbbra is SRT8 néven kell keresni a csúcsmodellt, amely 6,1 helyett 6,4 literes HEMI-motorral és 470 lóerővel érkezik.

Újrahangolták a felfüggesztéseket, így a frissített Challangert az ígéretek szerint jobb vezetni. Néhány hét múlva kezdődik az értékesítés.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés