Connect with us

BMW Premium Selection vásár

20101108083408.jpg

Garázs

BMW Premium Selection vásár

A rendezvényen mintegy 150 minőségi használt BMW között lehet válogatni.

Az elmúlt három évben nagy sikernek örvendett a BMW Magyarország és tizenkét hivatalos márkakereskedés által rendezett BMW Premium Selection Kiállítás és Vásár, amelyet idén is megtartanak. A háromnapos eseményen a márka használtautó-programjának legszebb (zömében néhány hónapos és kis futásteljesítménnyel rendelkező) darabjait mutatják be és kínálják megvételre. A minőséget egy, a BMW AG által meghatározott rendkívül szigorú átvizsgálással garantálják, biztosítva így, hogy csak hibátlan állapotú autók kerülhessenek a vevőkhöz. A helyszín ezúttal is a budaörsi AutoExpo M1 (Budapark, megközelítés az M1 autópálya és az 1-es főút felől). A negyedik BMW Premium Selection Kiállítás és Vásár idén november 11. és 13. között, reggel 9 és este 8 óra között tart nyitva.

A rendezvény központi eleme a BMW Premium Selection újraértékesítési program, amelynek keretében kiváló minőségű és megbízható, fiatal használt BMW-k megvásárlására van lehetőség. Az ügyfelek javarészt a BMW németországi központja által használt cégautók közül válogathatnak, amelyek jó minőségű német utakon, keveset futottak. A gépkocsikat a gyár által hitelesített adatbázisból hívják le, így könnyen és megbízhatóan ellenőrizhető a járművek állapota. A rendszer garantálja, hogy az értékesített autók biztos forrásból és ellenőrizhető adatokkal (km óra állás, jármű- és szerviztörténet stb.) kerüljenek az országba, kiküszöbölendő a tulajdonosokat érő esetleges kellemetlenségeket. Ezzel garantálni tudják azt is, hogy az autó hosszú távon is megőrizze értékét a piacon. A prémium minőségű használt modellek esetében is kiemelten kezelik a megbízhatóságot mind az autók, mind a szolgáltatások tekintetében.

A BMW Premium Selection programban szereplő összes autó az értékesítést megelőzően részt vesz a BMW Magyarország vagy az egyik hivatalos BMW márkakereskedés részletes, 72 pontból álló átvizsgálásán. Ebbe beletartozik többek között a motor és a sebességváltó, a fékrendszer, a karosszéria és az elektronikus rendszer, illetve a belső tér teljes átvizsgálása. Az autókat csak ezt követően értékesíthetik, így minden BMW Premium Selection autó tökéletes állapotban és igazolt minőségben kerül új tulajdonosához.

A BMW Premium Selection keretében értékesített gépkocsikhoz olyan prémium szolgáltatások is együtt járnak, mint a 24 hónapos EUROPlus garancia, az egyéni finanszírozási és biztosítási lehetőség a BMW Financial Services keretében, valamint a BMW Mobile Care, amely többek között 24 órás ügyfélszolgálatot és országúti segélyszolgálatot is biztosít a vásárlók részére.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom