Connect with us

Hirdetés

technokrata

Massa nem rabszolga

Garázs

Massa nem rabszolga

A Ferrari F1-főnöke esélyegyenlőséget ígér 2011-re.

Két futam ugyan még hátravan a 2010-es F1-szezonból, s Alonso révén (de akár még gyártóként is) bajnokesélyes a Ferrari, Stefano Domenicali csapatfőnök mégis a jövővel foglalkozott egy brazil lapnak nyilatkozva. “A pilótáinknak szem előtt kell tartaniuk a csapat érdekeit. Felipe (Massa) is természetesen tiszta lappal indul, de tudva, hogy a Ferrari a legfontosabb.”

Massa teljesítménye idén messze elmarad Alonsóétól. A Német Nagydíjat megnyerhette volna, akkor azonban tiltott csapatutasítás ide, tiltott csapatutasítás oda, muszáj volt elengednie a pontversenyben jobban álló kollégáját. A Ferrari megúszta holmi pénzbüntetéssel…

“Abszolút bízunk benne. Massa kiváló sofőr és kiváló csapatember” – mondta Domenicali. “Tudja, hogy vele vagyunk. Nem hiszem, hogy csupán a Bridgestone gumik miatt nem képes kiadni magából a maximumot. Meg kell értenünk, mi áll a háttérben.”

Massa a hungaroringi balesete óta nem a régi. Az időmérőkön és a versenyeken sem bírja tartani a lépést a legjobbakkal. A sajtó (főleg az olasz) időről időre megszellőztette, hogy távoznia kell, hogy a Renault-nál remeklő Kubica érkezhet a helyére, a Ferrari azonban kiállt mellette, s meghosszabbította a szerződését 2012 végéig.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés