Connect with us

technokrata

Akciókkal támad az új Ford C-Max

20101026094917.jpg

Garázs

Akciókkal támad az új Ford C-Max

A hét üzlete 2010/43.
A második generációs, már kétféle C-Max kedvezményesen lép a piacra.

Az ötüléses, az első generációs C-Maxnál alig nagyobb Compact C-Max 4,99 millió forintos belépőárát kereken fél millió forintos, azaz 10 százalékos kedvezmény csökkenti 4,49 millió forintra.

Vevőcsábító a többihez is társul. A Compact C-Max második, azaz Trend felszereléséhez ingyen jár a Trend Stílus–Compact és a Komfort csomag. Ezek csaknem 250 ezer forintot kóstálnak és sok egyéb mellett könnyűfém keréktárcsákat, sötétített hátsó ablakokat, kétzónás, elektromos vezérlésű légkondicionálót, automatikus fényszóró- és ablaktörlő-kapcsolást, automatikusan sötétedő belső visszapillantót, ködfényszórót, fényszórómosót és speciális középkonzoli tárolókat is tartalmaznak.

Még jelentősebb, csaknem 275 ezer forintos az ajándék a 7 üléssel is kapható, tolóajtós Grand C-Max Trend kiviteléhez. Az ajándék Trend és Komfort csomag szintén ad alufelniket, de a többi sportos kiegészítő helyett inkább praktikusak, egyebek mellett fűthető szélvédő és ablakmosó fúvókák járnak, továbbá itt sem maradt ki a kétzónás légkondicionáló, az automatikus fényszóró- és ablaktörlő-kapcsolás, az elektrokróm visszapillantó, a ködfényszóró, a fényszórómosó és a speciális középkonzoli tároló-rendszer sem.

A középső felszereltségű C-Maxok tehát minden esetben jelentős többletet adnak. A csúcs Titanium verzióhoz nem járnak további extrák, ám felára most, a bevezetéskor 300 ezer forinttal, azaz motortól függően mintegy 50-60 százalékkal kedvezőbb.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle