Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korea? Kérdezd a szemöldököt!

Garázs

Korea? Kérdezd a szemöldököt!

F1-es menők is faggatták Chandhokot a koreai pályáról.

Három futam van már csak hátra az idei Forma-1-es világbajnokságból, hétvégén Jeongamban méri össze erejét a mezőny. A Koreai Nagydíj igazi lutri a csapatoknak és pilótáiknak, hiszen az új, most debütáló pályán F1-es autóval eddig csak egyvalaki ment körbe, s őt úgy hívják: Karun Chandhok.

A szezon első felében a sereghajtó Hispaniával botladozó, azóta viszont csak kispados indiai zöldfülű még szeptember elején promózott Koreában egy korábbi fejlesztésű Red Bullal, de a jelek szerint az akkor abszolvált pár km-nek is van infóértéke, ugyanis kis túlzással mindenki Chandhokot faggatta, milyen is “élőben” az aszfaltcsík.

“Karakterisztikáját tekintve a szuzukaihoz hasonlít leginkább, nincs szükség nagy leszorítóerőre, ezért szerintem a Red Bull lesz rajta a leggyorsabb” – mondta a szemöldökben felettébb erős indiai. “Az is igaz, hogy a hosszú egyenesek (amelyek közül az egyik 1,2 km-es) az F-csatornás McLarennek kedvezhetnek.”

Chandhok arról is mesélt, hogy több élmenő is megkereste némi eszmecseréért (pl. a pontversenyben éllovas Webber és a világbajnoki címvédő Button), sokan viszont nem, akik nyilván szimulátorukban és a szabadedzésekben bíznak…

A Koreai Nagydíj időmérője – nálunk – szombat reggel 8 órakor, a futam vasárnap 8-kor kezdődik. Az egyéni vb-címre még öten pályáznak, Chandhok meg ugye nem lesz ott a rajtrácson.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés