Connect with us

ML Mercedes extra-akció

20101019080925.jpg

Garázs

ML Mercedes extra-akció

A hét üzlete 2010/42.
A Mercedes tekintélyes szabadidő-autója tekintélyes kedvezménnyel kapható.

Mindössze 275 ezres felárért választható csaknem 2,4 millió forintnyi extra a Mercedes ML-sorozathoz. A Grand Edition felszereltségében egyebek mellett a 255/50 R19 méretű gumiabronccsal szerelt alufelni, a teljes, kék színű, hővédő üvegezés, a sötétített, LED-nappali fényes fényszóró és a szintén sötétített hátsó lámpa egyaránt megtalálható.

Alumínium tetősín, gazdag krómozás, AMG-hűtőmaszk és első-hátsó védőlemez dobja meg a stuttgarti SUV kinézetét. Alapáras a parkolást segítő rendszer és a metálfényezés is.

Az utasteret igényes nyárfabetét, a műszerfalat is körbeölelő műbőrkárpit teszi különlegessé. A sportos jelleget váltóbillentyűs, bőrözött AMG-sportkormány, szálcsiszolt, gumibetétes, nemesacél pedálsor és szintén fényes acél-küszöbléc hangsúlyozza. A középkonzolon Grand Edition plakett hívja fel a figyelmet az egyedi szériára.

Kívánságra – felár nélkül – teljes bőrkárpit kapható kontrasztvarrással és szegélyezéssel. A Grand Edition csomag így mindenképp “beikszelendő” a 15 981 000 forinttól kapható ML extralistáján.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom