Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a régi-új Skoda Octavia

Garázs

Itt a régi-új Skoda Octavia

Januártól rendelhető a második generációs Octavia Tour.

Népszerű Octavia Tour modelljének új generációját mutatja be a Skoda. Az újdonságot elődjéhez képest frissített dizájn, fejlesztett utastér, valamint felszereltségi csomagjai és motorjai módosított palettája jellemzi, emellett a szigorú EU5 károsanyag-kibocsátási szabvány határértékeinek is megfelel. Az előző nemzedékhez hasonlóan limuzin és kombi változatban is megjelenik. A 2004 óta “Tour” jelzéssel kínált első generációs Octavia kiváló ajánlatnak számított szegmensében, összesített eladásai az 1,4 millió példányt is meghaladták.

Az új Octavia Tour limuzin és kombi motorválasztékában három erőforrás sorakozik, mindegyik ötfokozatú manuális sebességváltóval. Az egyes motorok rendelhetősége az adott piac függvénye: az Európai Unióban kínált változatok hajtásáról az 1.4 (59 kW) és az 1.6 (75 kW) benzines konstrukciók, míg az EU-n kívüli országokban egyfelől ugyancsak az 1.6-os 75 kilowattos kivitele, másfelől a 2.0 TDI common-rail dízel aggregát (81 kW) között választhatnak a vásárlók.

Széria a vezető- és utasoldali első légzsák, a blokkolásgátló, a szervokormány, a központi zár, az elektromos külső tükör, a négyküllős kormánykerék és az állítható magasságú vezetőülés. Magyarországon az új Octavia Tour 2011. január 1-jétől rendelhető a Skoda márkakereskedőknél.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés