Connect with us

technokrata

Itt a régi-új Skoda Octavia

20101019165711.jpg

Garázs

Itt a régi-új Skoda Octavia

Januártól rendelhető a második generációs Octavia Tour.

Népszerű Octavia Tour modelljének új generációját mutatja be a Skoda. Az újdonságot elődjéhez képest frissített dizájn, fejlesztett utastér, valamint felszereltségi csomagjai és motorjai módosított palettája jellemzi, emellett a szigorú EU5 károsanyag-kibocsátási szabvány határértékeinek is megfelel. Az előző nemzedékhez hasonlóan limuzin és kombi változatban is megjelenik. A 2004 óta “Tour” jelzéssel kínált első generációs Octavia kiváló ajánlatnak számított szegmensében, összesített eladásai az 1,4 millió példányt is meghaladták.

Az új Octavia Tour limuzin és kombi motorválasztékában három erőforrás sorakozik, mindegyik ötfokozatú manuális sebességváltóval. Az egyes motorok rendelhetősége az adott piac függvénye: az Európai Unióban kínált változatok hajtásáról az 1.4 (59 kW) és az 1.6 (75 kW) benzines konstrukciók, míg az EU-n kívüli országokban egyfelől ugyancsak az 1.6-os 75 kilowattos kivitele, másfelől a 2.0 TDI common-rail dízel aggregát (81 kW) között választhatnak a vásárlók.

Széria a vezető- és utasoldali első légzsák, a blokkolásgátló, a szervokormány, a központi zár, az elektromos külső tükör, a négyküllős kormánykerék és az állítható magasságú vezetőülés. Magyarországon az új Octavia Tour 2011. január 1-jétől rendelhető a Skoda márkakereskedőknél.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle