Connect with us

technokrata

Autólegendák a Mecsekben

Garázs

Autólegendák a Mecsekben

Hétvégén szezonzárnak a magyar ralisok, de micsoda vendégekkel!

Október 15-17. között rendezik az Országos Rallye Bajnokság idei hetedik, utolsó futamát, a Mecsek-ralit. Az abszolút bajnok győztes neve már egy ideje ismert (Asi hát nem is Mitsubishivel, hanem a nevezési lista alapján egy R3-as Honda Civic Type R-rel megy), az ezüstérmes ifj. Tóth pedig csak előfut egy Peugeot RCZ-vel.

A pillanatnyilag bronzos Turi kihagyja a szezonzárót, a harmadik helyre a tavalyi bajnok Herczig pályázik Skoda Fabiájával. További két S2000-es autó indul: egy Peugeot 207-es Bútorral és egy Ford Fiesta Kakuszival a volánjánál. Turán sem Mitsubishivel, hanem Subaruval rakja, a trabantosból lett Renault-pilóta Kőváry meg BMW 120d-vel…

Hab a tortán: a 43. Allianz Rallye-ra illusztris vendégek érkeznek – Magyarországon először turnézik a Historic Európa-bajnokság olyan autólegendákkal, mint Escort RS, 911 SC, Stratos, Lancer 2000, Abarth 131, Fulvia, minek is sorolni, irány Pécs. Prológ péntek délután, szombaton és vasárnap 10 szakaszon 157 gyorsasági km, hajrá.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle