Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a jövőautó Chrysler 200

20101013102128.jpg

Garázs

Bemutatkozott a jövőautó Chrysler 200

Hivatalos képeket mutatott a Chrysler az új 200 szedánról.

Elkezdődött a Chrysler teljes átalakítása, melyből már a konszerntárs Fiat is kiveszi a részét. Megújul a márka teljes arculata, az új irányzat első képviselője a frissen leleplezett 200 szedán. Nem teljesen új modellről van szó, a négyajtósban a frissített Sebringet tisztelhetjük, teljesen átdolgozták az autót a dizájnerek.

Ezek a stílusjegyek fognak visszaköszönni a jövő Chrysler modelljeiről, jól látható, hogy a dizájnerek inkább a konzervatívabb utat választották, agresszívnek semmiképp sem mondható a 200 formaterve. Hátulról ráadásul nem is túl eredeti, mintha egy második Jaguar XF-et látnánk.

Még idén elindul az autó forgalmazása, kezdetben két motorral, Fiat-eredetűek még nincsenek köztük. 283 lóerős a 3,6 literes, Pentastar V6-os, a 173 lóerős 2,4 literes blokk maradt a kínálatban. Előbbi hat-, utóbbi négy- és hatfokozatú automata váltóval elérhető.

Minden még nem derült ki az újdonságról, utasterét is teljesen átdolgozták, de bentről még nem mutatott képeket a gyártó.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek