Connect with us

technokrata

Szeretnél egy szexi autót?

20101011091604.jpg

Garázs

Szeretnél egy szexi autót?

Vagy macsót. Esetleg mázlistát. Ja, és Fordban.

A Ford, amely Európában sikerre vitte a most már csaknem valamennyi modelljéhez rendelhető prémium kialakítású Individual külső és belső felszereltségi csomagjait, az Egyesült Államokban pedig szinte a teljes portfoliójához kínál egyedi külső fényezési lehetőségeket, ezúttal Magyarországon rukkolt elő egy különleges ötlettel.

Egyre gyakrabban megfigyelhető, hogy a vásárlók leendő autójukban az önkifejezés eszközét is látják, igyekeznek azt minél egyedibbé, különlegesebbé tenni, amely már megjelenésében is tükrözi személyiségüket. A Ford hazai marketingesei ezt felismerve úgy döntöttek, kreatívjaik segítségével elkészítik néhány modelljük tipikus személyiségjegyekkel felruházott változatát, és tesztelik azok fogadtatását: így született meg a Baby, Ezo, Freestyle és Kacér Fiesta, a Díva, Gengszter, Dark és Angyali Ka, az ÖKO, az I.Q. és a Folk Focus, valamint a Macsó, Mázlista és Szexi Transit Connect.

A dizájntervek a Ford Magyarország Facebook-oldalán is megtekinthetőek, ahol a marketingesek játékos formában igyekeznek kideríteni, vajon melyik egyedi kialakítású modellek bizonyulnak a legnépszerűbbnek. Az oldalra már csak azért is érdemes ellátogatni, mert ha valakit “megdobnak egy ilyen verdával”, esélyt kap arra, hogy haza is vigye.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle