Connect with us

technokrata

Kirúgná Schumit a Mercedes

20101008063324.jpg

Garázs

Kirúgná Schumit a Mercedes

Jövőre nyernie kell, különben repül. Vagy nem.

Ross Brawn, a Mercedes csapatfőnöke a Bild Zeitungnak nyilatkozva beszélt arról, hogy mennyire nem szerencsés, ha istállón belül az egyik pilóta nem képes a másikkal tartani a lépést. Él még a bizalom a hétszeres világbajnok Schumacherrel szemben, viszont korántsem biztos, hogy kitöltheti 2012 végéig szóló szerződését. “Nico (Rosberg) teljesítményével abszolút elégedettek vagyunk, Michaelnek azonban javulnia kell” – mondta Brawn. “Versenyezniük kellene egymással! Nagyon nem jó, hogy egyikük mindig lemarad a másiktól…”

A csapatfőnök persze nem fenyegette meg a kerpenit a kirúgással, a Bild újságírója bezzeg ultimátumról ír. A feltételezés szerint a hároméves kihagyás után visszatérő Schumachernek 2011-ben futamot, mit futamot, futamokat kell nyernie, vagy szégyenszemre idejekorán és hát nem önszántából távozhat a Mercedestől.

Rosberg idén eddig háromszor állt dobogón és 122 pontot gyűjtött, míg az élő legenda legjobbja két negyedik hely, s mindössze 46 ponttal szerénykedik a középmezőnyben. “Jövőre ütőképesebb csomaggal rukkolunk elő, amivel Schumachernek is könnyebb dolga lesz” – szögezte le az idén taktikailag párszor már maga is betliző agytröszt hozzátéve, hogy az idei hajrában akár ki is kaphatnak a Renault-tól, kvázi mindegy.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle