Connect with us

Räikkönen nem kér a Forma-1-ből

20101006132340.jpg

Garázs

Räikkönen nem kér a Forma-1-ből

A Jégember azt mondta, biztosan nem megy a Renault-hoz.

Kimi Räikkönen nem tér vissza a száguldó cirkuszba, legalábbis a Renault csapatához semmiképp sem igazol. Ezt ő maga nyilatkozta egy finn újságnak, s hozzátette, hogy szerinte felettébb inkorrekt módon használják a nevét marketing-célokra. “Komolyan sosem tárgyaltam a Renault-val, s jövőre biztosan nem fogok náluk versenyezni” – mondta a Jégember, akit ilyen-olyan módon augusztus óta boronálgatnak az Eric Boullier vezette Forma-1-es istállóval.

A 2007-es világbajnok finn idén a WRC-ben tanul a Citroen Junior csapatánál – a Red Bull támogatásával. Bár eredményességben elmarad a várakozásoktól, a hírek szerint remekül elvan raliberkekben, fizetése pedig übereli a legtöbb, jelenleg is aktív F1-es sztárpilótáét, hiszen a spanyol Alonso érkeztével élő, zsíros szerződést bontott fel vele a Ferrari.

Nagy valószínűséggel mindez azt is jelentheti, hogy Kubica árnyékában a 2011-es évad során is az orosz Petrov csücsül a másik Renault-ban. Vagy a lengyel helyet cserél Massával? Meglátjuk. A kis brazilnak tuti elege van a maranellói másodhegedűsségből… Räikkönent meg állítólag a Ford Monster ralicsapat hívja – kéz a kézben Ken Block mesterrel ütős, tán a tengerentúli piacon is kiválóan eladható “terméket” alkotnának.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom