Connect with us

technokrata

Alonso szenvedni is kész

20101004085219.jpg

Garázs

Alonso szenvedni is kész

A Ferrari spanyolja optimistán várja az F1-es hajrát.

A legutóbbi két versenyt Fernando Alonso nyerte, s a Ferrari spanyolja a monzai és a szingapúri sikererével egészen a második helyig tört föl az egyéni vb-címért folytatott harcban. A kétszeres világbajnok hátránya 11 pont az ausztrál Webberrel szemben, de míg a Red Bull korábbi egyértelmű fölénye oda, a maranellóiak szárnyalnak, továbbá az is mellettük, pontosabban Alonso mellett szól, hogy a brazil Massát simán alárendelték. Közben a Red Bullnál és a McLarennél még mindkét pilótának van esélye a győzelemre, nincs sorrend, bármi megtörténhet.

Ezzel kapcsolatban nem idézi Alonsót a marca.com, arról bezzeg hosszasan beszámol, hogy a szingapúri fáradalmakat Svájcban kipihenő sztár mit gondol esélyeiről és a teendőkről. “Állandó kapcsolatban vagyok a csapattal, ahol most nagy az öröm. Én is boldog vagyok, de mind tudjuk jól, hogy a neheze csak eztán jön” – írja a 29 éves asztúriai a Ferrari oldalán vezetett blogjában. “Szenvednünk kell! Nem hátrálhatunk meg, muszáj tökéletes összhangban dolgozni. Ötesélyes a vb, s tapasztalhattuk, milyen gyorsan változik a helyzet. Nem szabad hibázni! A legfontosabb, hogy lehetőleg minden alkalommal dobogón végezzünk, s majd Abu Dhabiban, a szezonzárón meglátjuk, hogy is állunk.”

“Monzai és szingapúri győzelmünk önbizalmat ad, pláne mert eltérő karakterisztikájú pályákon tudtunk nyerni. Az autó versenyképes, szóval semmi félnivalónk az utolsó négy futamtól.” Alonso természetesen ezúttal sem feledkezett meg a tifosiról, amikor is hangsúlyozta: “Kérdezték, melyik diadal az értékesebb. Nos, első helyen célba érni mindenütt fantasztikus, de Olaszországban egy Ferrari volánjánál igazán felemelő.”Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle