Connect with us

technokrata

Kitették De la Rosa szűrét

Garázs

Kitették De la Rosa szűrét

Kobajasi mellett Szingapúrban már Heidfeld vezeti a Saubert.

Hivatalos: a spanyol Pedro de la Rosa helyét szeptember 17. péntektől Nick Heidfeld veszi át, s már Szingapúrban is az idén eddig mellőzött német lesz a japán Kamui Kobajasi csapattársa. A 39 esztendős De la Rosa hároméves kihagyás után tért vissza, mint versenyző a Sauberhez, de nem alkotott maradandót, a főnök Peter Sauber pedig ha – elmondása szerint – szomorúan is, de a váltás mellett döntött.

De la Rosa: vissza civilbe

A rutinos De la Rosa 2010-ben csupán egyetlen futamon tudott pontot szerezni: éppen nálunk, a Hungaroringen hetedik lett. A 24 éves Kobajasi öt alkalommal végzett a Top 10-ben, legjobbja egy hatodik pozíció Silverstone-ból. Az időmérő edzéseken 7-7-re álltak. A kitett spanyol sok sikert kívánt a Saubernek és hangsúlyozta, hogy nem áll szándékában felhagyni a cirkuszolással, szeretne jövőre is F1-es autót vezetni.

A 33 éves Heidfeld a hétszeres világbajnok Schumacher reneszánszával bukta el pilótai állását a Mercedesnél, a szezon során még csak tesztelgetett a stuttgartiaknak, illetve a Bridgestone helyére érkező Pirellinek. Quick Nick érthető boldogsággal nyilatkozta, hogy már tűkön ül, motiváltabb mint valaha, és hát nyilván hamar beilleszkedik, hiszen félig-meddig hazaérkezik korábbi kenyéradójához.

Heidfeld: vissza a Sauberhez

Peter Sauber a helycserétől kiváltképp azt reméli, hogy Heidfeld nagyobb segítségükre lesz az autó fejlesztésében. Kobajasi szerződését időközben meghosszabbították 2011 végéig.Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök