Connect with us

Vagány az új Chevrolet Aveo

20100909113446.jpg

Garázs

Vagány az új Chevrolet Aveo

Megmutatta az új Aveo hivatalos fotóit a Chevrolet.

Az Orlando egyterű és a ferdehátú Cruze mellett az új Aveót is bemutatja a Chevrolet a Párizsi Autószalonon, az autóról megérkeztek az első hivatalos fotók és adatok. Tanulmányként év elején, Detroitban debütált az Aveo, az RS koncepció gyakorlatilag összes megoldását átmentették a szériaváltozatra, még a rejtett hátsó kilincseket is.

Ezek sokat dobnak az Aveo sportos megjelenésén, de jól mutat a Cruze-ról már ismerős frontrész is, amelyet kereklámpás fényszórókkal tettek egyedivé. Egyelőre nem érkezett kép a kabinról, de a külsőt elnézve valószínűleg ugyanazokat az elemeket használták a mérnökök, mint a tanulmányban. A hivatalos közlemény csak arról ír, hogy az összbenyomás motorkerékpáros érzetet kelt.

Hosszabb és szélesebb az aktuális modellnél az új Aveo, az ígéretek szerint a csomagtartó mérete a kategóriában a legjobbak közé tartozik. Európai ízlés szerint hangolták a futóművet és a kormányzást, alapfelszereltség az ESP. Négy benzinmotorral és két dízellel lesz kapható az autó, 1,2-es benzinesből 70 és 86, 1,4-esből 100, míg 1,6-osból 115 lóerős elérhető, 1,3-as, start-stop rendszeres dízelből 75 és 90 lóerős verzió készül.

Természetesen szedán is készül az új Aveóból, arról nincs hír, hogy ez a kivitel is bemutatkozik-e Párizsban. Az értékesítés jövő nyáron kezdődik.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom