Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújul a Saab 9-3

Garázs

Megújul a Saab 9-3

Párizsban debütál a Saab 9-3 plasztikázott változata.

Aki azt várta, hogy a Saab 9-3 következő ráncfelvarrása során a 9-5-ére emlékeztető arcot kap az autó, csalódni fog a Párizsi Autószalonon, ahol bemutatkozik a frissített változat. Van ugyan a nagyobb testvérre emlékeztető alkatrész a 9-3-on, de a hátsó lökhárító nem számít éppenséggel túl karakteres látványelemnek.

Egy, a karosszéria színére festett hosszanti borda ugyan betolakodott a légbeömlő elé, de a Saab 9-3 ettől még ugyanaz maradt, ami volt. Új, akár 18 colos alufelniknek, alacsonyabb gördülési ellenállású abroncsoknak és az alsó traktus tökéletesítése nyomán jobb aerodinamikának lehet örülni.

És persze frissített motoroknak is, az 1,9-es csúcsdízel például már 180 lóerős, legnagyobb nyomatéka 400 Nm, miközben átlagfogyasztása csak 4,5 liter. Megújult a 120 és 130 lóerős dízel is, a frissítés után a belépőmotor lesz 130, a középső pedig 150 lóerős.

Az XWD összkerékhajtással szerelt változat kétliteres turbós benzinessel rendelhető, a blokk teljesítménye 163 lóerő. Minden változatban nyilacskák figyelmeztetnek a váltás optimális idejére.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés