Connect with us

Sanyibá előfut

20100818140025.jpg

Garázs

Sanyibá előfut

Carlos Sainz kicsit visszatér a Német-ralin.

Péntektől vasárnapig a vb kilencedik állomásán, a Német-ralin játsszák a Semmi esély Loeb és a Citroen ellen, de mindegy című darabot (kb. 200 ezres nézőközönség előtt). Főszerepben a nemsokára hétszeres világbajnok francia extornász. A Citroen klasszisa eddig hétszer indult ottan, Trier környékén, a szőlődombok közti szűk kis aszfalton meg a katonai kőtéren, s mind a hétszer győzött is, jaj. Kell mondani, hogy idén is ő az esélyes?

A többiekre kár is időt pazarolni. Még az F1-ből érkezett Räikkönen lehet érdekes – második aszfaltos versenyén jól is mehet, megmutathatja végre, mire képes, de sanszosabb egy újabb rettenet nagy borulás. Lesz magyar induló is, ifj. Érdi és Táborszki egy Evo IX-essel.

Ami bezzeg frankó, hogy ha csak előfutóként is és csupán pénteken, de félig visszatér Carlos Sainz, Sanyibá, a kétszeres világbajnok, a spanyol matador. Egy nem benzin-, hanem földgáz hajtotta Sciroccóval rakja (pontosabban Scirocco R 2.0 T, 275 LE), majd a szintén nem fakezű Nasser Al-Attiyah váltja. A katari is világbajnok (PWRC, 2006), és hát ő is dakarozgat, pont Sainz mester kollégájaként, Toareggel.

Hogy beszáll-e 2012-ben a VW a raliba, még nem tuti, de az ilyesmi megmozdulások valószínűsítik. Ja, és még egy visszatérőről: a belga Francois Duval másfél éve nem WRC-zett, most az a feladata (lévén aszfaltmenő), hogy egy Stobart-Fordban csücsülve minél több pontot elvegyen a konkurens Citroentől. Duval is bírt ám akkorákat esni, meglátjuk, mit alkot… Ott kéne lenni a pályák szélén, ha nem a Hungaroringen.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom