Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezd durvulni az Infiniti

Garázs

Kezd durvulni az Infiniti

IPL G Coupe
Elkészült az első IPL-es, vagyis igazán sportosnak szánt Infiniti.

Ami a BMW-nél az M csoport vagy a Mercedesnél az AMG, az lesz az Infinitinél az IPL, vagyis az Infiniti Performance Line. De csak idővel, az első sportmodell ugyanis nem több egyszerű sportcsomagos játszadozásnál, változott a karosszéria, erősebb lett a motor, de a G Coupét még nem lehet összehasonlítani a német konkurencia modelljeivel.

A M csoportnál és az AMG-nél is célirányosan fejlesztik a sportmodelleket, jelentős műszaki átalakításokkal, míg az első IPL-es Infinitin csupán sportosabb karosszéria-csomag látható, mely egyébként nagyon hasonló az opciós listán eddig is szerepelt, öt darabból álló kithez.

330-ról 348 lóerőre erősödött a 3,7 literes, V6-os motor, a legnagyobb nyomaték 365-ről 374 Nm-re ugrott, ezek inkább csak szimbolikus értékű módosítások. Hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú automata váltó küldi az erőt a hátsó kerekekre, az újdonság csak az Egyesült Államokban elérhető decembertől.

Ahogy egy átlagos M csomag esetében, úgy az Infinitinél is sportosabbra hangolták a felfüggesztéseket, közvetlenebbé vált a kormányzás, a féktárcsákat pedig nagyobbakra cserélték. Graphite Shadow vagy Malbec Black külső fényezésekkel kapható az újdonság.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés