Connect with us

technokrata

Átalakul a Fiat Idea

20100803102306.jpg

Garázs

Átalakul a Fiat Idea

Dél-Amerikában már megújult, valószínűleg Európában is felfrissül.

Brazíliában mutatkozott be a Fiat Idea frissített változata, a kis egyterű először itt lesz elérhető, majd egész Dél-Amerikában a kereskedésekbe kerül. Nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy világos legyen, Európában is ugyanezeket a módosításokat kapja az autó, a kérdés csak az, hogy mikor.

Az Idea külseje jobban illeszkedik a fiatos márkaarculatba, új első lökhárító, hűtőrács és nagyobb fényszórók készültek, hátul a lámpaburák, a lökhárító és a csomagtérfedél újult meg. Komoly változás, hogy míg az Ideában eddig középen volt a műszerfal, a frissített modellben hagyományos helyre, a kormány mögé költöztek a mérőegységek.

Négy felszereltségi szint elérhető Dél-Amerikában, az Attractive, az Essence, a Sporting és az Adventure, utóbbi terepcsomagos kivitelt takar, látványos kiegészítők kerültek az egyterűre. Európai szemmel érdektelen ugyan a motorpaletta, de nem árt megemlékezni róla, hogy 1,4-es benzinessel, illetve 1,6-os és 1,8-as bioetanolos blokkal lesz kapható az autó Dél-Amerikában.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle