Connect with us

Hirdetés

technokrata

LED-fényszórós lehet az új Logan

Garázs

LED-fényszórós lehet az új Logan

Elkezdődött a munka a Dacia Logan új generációján. Premier 2012-ben.

Már készül a fapados Dacia Logan második generációja, mely talán nem is lesz annyira bénácska, mint az első modell. Elkezdődtek a tárgyalások a beszállítókkal, összesen 54 romániai és 134 külföldi cégtől érkeznek alkatrészek, hamarosan az első kémfotók és grafikák is felbukkanhatnak.

Annak ellenére is várható ez, hogy a beszállítóktól nehéz teljes képet kapni az autó végleges formavilágát illetően, csak küldik, amire megrendelést kapnak. Tény ugyanakkor az is, hogy az egyeztetések elkezdése azt jelzi, az illetékesek nagy vonalakban már tudják, milyen lesz az új Logan és milyen részegységekre van szükség elkészítéséhez.

Biztos, hogy a szigorú uniós előírások miatt minden motor Euro 5-ös lesz, amelyik a jelenlegi kínálatból nem felel meg a követelményeknek, cserére vagy jelentős átalakításra szorul. A beszállítói listán szerepel egy olyan cég, amely LED-es technológiákkal foglalkozik, ami azt sejteti, hogy az új Logan látványos fényszórókat kap.

X52 kódnéven fut a modell, amelynek gyártását a hazai üzemek leterheltsége miatt részben Oroszországba és Marokkóba is kiszervezheti a Dacia. 2012-re várható a piaci premier.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés