Connect with us

technokrata

LED-fényszórós lehet az új Logan

20100728122354.jpg

Garázs

LED-fényszórós lehet az új Logan

Elkezdődött a munka a Dacia Logan új generációján. Premier 2012-ben.

Már készül a fapados Dacia Logan második generációja, mely talán nem is lesz annyira bénácska, mint az első modell. Elkezdődtek a tárgyalások a beszállítókkal, összesen 54 romániai és 134 külföldi cégtől érkeznek alkatrészek, hamarosan az első kémfotók és grafikák is felbukkanhatnak.

Annak ellenére is várható ez, hogy a beszállítóktól nehéz teljes képet kapni az autó végleges formavilágát illetően, csak küldik, amire megrendelést kapnak. Tény ugyanakkor az is, hogy az egyeztetések elkezdése azt jelzi, az illetékesek nagy vonalakban már tudják, milyen lesz az új Logan és milyen részegységekre van szükség elkészítéséhez.

Biztos, hogy a szigorú uniós előírások miatt minden motor Euro 5-ös lesz, amelyik a jelenlegi kínálatból nem felel meg a követelményeknek, cserére vagy jelentős átalakításra szorul. A beszállítói listán szerepel egy olyan cég, amely LED-es technológiákkal foglalkozik, ami azt sejteti, hogy az új Logan látványos fényszórókat kap.

X52 kódnéven fut a modell, amelynek gyártását a hazai üzemek leterheltsége miatt részben Oroszországba és Marokkóba is kiszervezheti a Dacia. 2012-re várható a piaci premier.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom