Connect with us

technokrata

3 millió alatt a Ceed

20100727084148.jpg

Garázs

3 millió alatt a Ceed

A hét üzlete 2010/30.
Klímával most 3 millió alatt a garanciabajnok Kia családi kompaktja, a Ceed.

A Kia palettáján már általános, de a piacon továbbra is egyedülálló a Kovács Miklós által tervezett modell megjelenésekor elsőként a Ceedhez ajánlott 7 év vagy 150 ezer kilométeres garancia. A Ceed legfőbb értéke – jótállása mellett  – racionális ára.

Különösen igaz ez a belépő, L verzióra, melynek 3 299 000 forintos árát 421 233 forintos árkedvezmény csökkenti 2 877 777 forintra. Nem csupán a tágas ötajtós, a még inkább családbarát kombi, azaz SW is kapható L szinten, a nagyobb csomagtérért 200 ezer forint fizetendő, azaz a legolcsóbb Ceed SW akciós ára 3 077 777 forint.

Bár a kedvező ár érdekében néhány kényelmi és biztonsági elem egyaránt kimaradt az L belépő modellből, a fontosabb tételek, így a 4 irányban állítható szervokormány, az első légzsákpár, a blokkolásgátló, az Isofix gyerekülés-rögzítő rendszer, a menetközben automatikusan záródó központi zár, az elektromos első ablakemelő, az osztottan dönthető hátsó ülés és a fedélzeti számítógép egyaránt megmaradtak. Audiorendszer azonban csak extraként jár, a többi Ceed-ben alapáras oldal- és függönylégzsák pedig a szintén fontos menetstabilizáló elektronikához hasonlóan plusz pénzért sem kapható.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom