Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ford Mondeo a menedzserek álma

Garázs

Ford Mondeo a menedzserek álma

A felső-középkategóriát a flottaértékesítés uralja, jól megy a Fordnak.

Az első félévben a magyarországi felső-középkategóriás autók piacának 79,7 százalékát tette ki a flottaértékesítés. Ennek oka, hogy a hazai és nemzetközi vállalatok gyakorlatában elterjedt a cégautó-juttatás a közép- illetve felsővezetők részére, akik jellemzően felső-középkategóriás autót kapnak használatra.

Azokban az esetekben, ahol a vállalatok nem egyetlen, hanem több márkával szerződnek és a felhasználó egy bizonyos költségkeretből a neki szimpatikus felső-középkategóriás járművet választja, a legtöbb felhasználó – a Ford közleménye szerint – a Mondeo mellett teszi le a garast: míg a modell részesedése a teljes szegmenst tekintve 10,9 százalékos, ez az érték flottaértékesítések esetén 12,9 százalékra nő.

A Mondeo nagy előnnyel vezeti a szegmens értékesítéseit, mind a teljes piacot, mind a flottapiacot tekintve. Szeptembertől jön a frissített modell, alig változó külsővel és új motorokkal, köztük a 240 lóerős EcoBoost turbós benzinessel. Bővül a felszereltség is, többek között sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és LED-es külső-belső világítás is megjelenik a kínálatban.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés