Connect with us

technokrata

Sportosan csábít a VW Passat

20100720082147.jpg

Garázs

Sportosan csábít a VW Passat

A hét üzlete 2010/29.
Tetemes értékű extracsomag irányítja a figyelmet a Passatra.

Több mint öt éve változatlan formában fut a középkategória kedvencének számító Volkswagen Passat, felfrissülése előtt most tetemes értékű extracsomag irányítja rá a figyelmet.

A jelenlegi legolcsóbb, Comfortline-kivitelű Passat 7 448 750 forintos ára aligha nevezhető alacsonynak, ám ehhez az R-Comfortline Business csomag 1 095 000 forint összértékű extracsomagot jelent. Ez az összeállítás nem csupán kényelmi extrákat (multifunkciós bőrkormányt, fedélzeti számítógépet, elektromosan behajtható külső tükröket, fűthető első üléseket és ablakmosó fúvókákat, bőr borítású váltógombot, esőérzékelős ablaktörlőt, hazakísérő fényt, kétoldali automata klímaberendezést, első-hátsó parkradart és fényszórómosót) tartalmaz. A külső megjelenést kifejezetten sportossá tevő tételeket, így egyedi lökhárítókat, oldalküszöböket és sokküllős, 16 colos (215/55 R16-os abroncsokkal szerelt) alufelniket is felvonultat a Comfortline szériafelszereltségén felül.

Hasonló, de még komolyabb, 1 228 000 forint összértékű összeállítás választható a Highline felszereltséghez. Az R-Highline Business felszereltségű Passat a Highline extralistáján túl a jellegzetes R-line megjelenést adó egyedi lökhárítókon és küszöbökön túl szintén ad multifunkciós bőrkormányt és fedélzeti számítógépet, fényszórómosót és első-hátsó parkolóradart, de sötétített hátsó ablakokat, hátsó oldallégzsákokat (azaz összesen 8 légzsákot), guminyomás-ellenőrző elektronikát és kanyarkövető Bi-Xenon fényszórókat is felvonultat.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek