Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dobta Talmácsit a MOL

Garázs

Dobta Talmácsit a MOL

Eredménytelenségre hivatkozva. Talma hatodik lett a Sachsenringen.

Öt év együttműködés után szerződést bontott Talmácsi Gáborral és a Fimmco Speed Up Teammel is a MOL, a hivatalos indok az eredménytelenség volt. Való igaz, a 125-ös géposztályban, 2007-ben világbajnok magyar motorosnak nem megy jól az idei szezonban, miközben csapattársa, az olasz Iannone verseny(eke)t is nyert már.

A hétvégi, sachsenringi vb-futamon Iannone második, Talmácsi hatodik lett a Moto2-ben. Talma vezetett is, gépe a végére elgyengült, ezzel együtt szezonbéli második legjobbja ez a hatodik pozíció. Győzött a pontversenyben is – nagy fölénnyel – élen álló spanyol Elias. Talmácsi összetettben kilencedik.

Még ott a matrica

A királykategóriában negyedik lett az olaszok, illetve hát a sportág élő legendája, a kilencszeres világbajnok, a balesetből, lábtörésből, s másfél hónapos lábadozásból visszatérő Valentino Rossi (Yamaha). A Német Nagydíj nyertese a spanyol Pedrosa (Honda) lett honfitársa, Lorenzo (Yamaha) és az ausztrál Stoner (Ducati) előtt. Nyolc futam után összetettben Lorenzo komoly előnnyel vezet.

Espargaro, Bautista és De Puniet ütközött a GP-ben, utóbbi lábát törte

A GP-futamon volt egy nagy balaeset, amely után a francia De Puniet-t (Honda) lábtöréssel szállították kórházba.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés