Connect with us

technokrata

Rekorder kabrió

20100706092726.jpg

Garázs

Rekorder kabrió

A hét üzlete 2010/27.
A vadonatúj Renault Wind a piac egyik legolcsóbb nyitható tetejűje.

Jókor, a nyári kabriószezon kellős közepén lépett piacra a Renault vadonatúj nyitható tetejű modellje, a 3,83 méteres hosszával a Twingo és a Clio-sorozat közé illeszkedő Wind. A kicsiny kabrió csak kétüléses, csomagtere a tető helyzetétől függetlenül 270 literes. A Wind teteje elektromosan, ráadásul rekordgyorsasággal, 12 másodperc alatt nyílik vagy záródik, nyitott állapotában a csomagtartó felett egy szeparált rekeszben utazik.

A Wind 4 790 000 forintos listaárával a smart fortwo cabrio után a legolcsóbb nyitható tetejű modellnek számít a hazai piacon. A fortwónál mindenképp sportosabb fazonú Wind árából Renault Crédit finanszírozás esetén 300 000 forint vonható le, azaz a vagány Coupé Roadster Cabrio 4 490 000 forintért hazavihető. A finanszírozást választva ráadásul nem csupán árkedvezmény, de 2 évvel hosszabbított, azaz 4 év általános garancia is jár.

A Wind felszereltsége már az alapnak számító Dynamique szinten is tartalmaz menetstabilizáló elektronikát, első és oldalsó légzsákokat, távirányítós központi zárat, ködfényszórókat, légkondicionálót, elektromos ablakokat és fűthető külső tükröket, MP3-kompatibilis CD-rádiót, valamint sok egyéb mellett magasságállítós sportüléseket.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom