Connect with us

technokrata

Talma a robogózásért

20100617090643.jpg

Garázs

Talma a robogózásért

Világbajnokunk összefogásra buzdít a biztonságos és örömteli motorozásért.

A vártnál többen gyűltek össze június 15-én este hétkor a Hősök terére meghirdetett első klubtalálkozón. Köbcentire, korra és nemre való tekintet nélkül – kicsik, nagyok, robogósok, speedesek – egyaránt képviselve voltak, mint a motoros társadalom elszánt tagjai. Talmával az élen küldetésük hogy a kétkerekű társadalom még közelebb kerüljön egymáshoz, és az összejövetelek alkalmával a városban motorozással hívják fel az autósok figyelmét arra, hogy jobban figyeljenek a közlekedésben résztvevő robogósokra. Szeretnék, ha az utcai motorozás biztonságosabbá válna, és a robogózás kultúrája jobban megvetné a lábát Magyarországon. A klub tervei között szerepel, hogy biztonságtechnikai képzéseket szervezzen a tagok részére, és hirdesse a robogózás alapvető írott és íratlan szabályait.

Silverstone-i útja előtt Talma a következő gondolatokat osztotta meg: “A robogózásnak van egy sajátos kultúrája, ami Európa számos országában remekül működik, és itthon is egyre többen választják ezt a közlekedési formát. Szeretném, ha a Talmácsi Robogós Klubnak köszönhetően sokakban megváltozna az a téves nézet, hogy a motorozás veszélyes, hiszen ha odafigyelünk egymásra és mindenki a tudásának megfelelő kétkerekűt választja, akkor nem lehet gond. A környezetért is sokat tehetünk, ha többen váltanak robogóra, hiszen ez esetben csökkenne a dugóban várakozó autók száma, és így a nagyvárosok levegője is tisztább lenne”

A 150. világbajnoki futamára induló GP2-versenyző közvetlenségét kihasználva interjút, közös képet, aláírást kérhettek a jelenlevők. Ha valaki szemfüles volt, még elcsíphette a sisakban is könnyen felismerhető Bódi Sylvit vagy Stefano Favarót, Talma menedzserét egy beszélgetésre. További információ a klub programjáról és megmozdulásairól a talma.hu-n és a Talmácsi Robogós Klub facebook-oldalán.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő