Connect with us

technokrata

Talma a robogózásért

20100617090643.jpg

Garázs

Talma a robogózásért

Világbajnokunk összefogásra buzdít a biztonságos és örömteli motorozásért.

A vártnál többen gyűltek össze június 15-én este hétkor a Hősök terére meghirdetett első klubtalálkozón. Köbcentire, korra és nemre való tekintet nélkül – kicsik, nagyok, robogósok, speedesek – egyaránt képviselve voltak, mint a motoros társadalom elszánt tagjai. Talmával az élen küldetésük hogy a kétkerekű társadalom még közelebb kerüljön egymáshoz, és az összejövetelek alkalmával a városban motorozással hívják fel az autósok figyelmét arra, hogy jobban figyeljenek a közlekedésben résztvevő robogósokra. Szeretnék, ha az utcai motorozás biztonságosabbá válna, és a robogózás kultúrája jobban megvetné a lábát Magyarországon. A klub tervei között szerepel, hogy biztonságtechnikai képzéseket szervezzen a tagok részére, és hirdesse a robogózás alapvető írott és íratlan szabályait.

Silverstone-i útja előtt Talma a következő gondolatokat osztotta meg: “A robogózásnak van egy sajátos kultúrája, ami Európa számos országában remekül működik, és itthon is egyre többen választják ezt a közlekedési formát. Szeretném, ha a Talmácsi Robogós Klubnak köszönhetően sokakban megváltozna az a téves nézet, hogy a motorozás veszélyes, hiszen ha odafigyelünk egymásra és mindenki a tudásának megfelelő kétkerekűt választja, akkor nem lehet gond. A környezetért is sokat tehetünk, ha többen váltanak robogóra, hiszen ez esetben csökkenne a dugóban várakozó autók száma, és így a nagyvárosok levegője is tisztább lenne”

A 150. világbajnoki futamára induló GP2-versenyző közvetlenségét kihasználva interjút, közös képet, aláírást kérhettek a jelenlevők. Ha valaki szemfüles volt, még elcsíphette a sisakban is könnyen felismerhető Bódi Sylvit vagy Stefano Favarót, Talma menedzserét egy beszélgetésre. További információ a klub programjáról és megmozdulásairól a talma.hu-n és a Talmácsi Robogós Klub facebook-oldalán.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle