Connect with us

technokrata

Hibrid is lesz az új Jettából

20100616131949.jpg

Garázs

Hibrid is lesz az új Jettából

New Yorkban hivatalosan is leleplezték az idő előtt buktatott VW Jettát.

Hála a türelmetlen brit sajtónak, néhány órával a hivatalos New York-i premier előtt kiderült minden lényeges információ az új Volkswagen Jettáról. 4,64 méter hosszú az új generáció, kilenc centivel nyúlik túl elődjén, a magasság ugyanakkor egy centivel, 1,45 méterre csökkent.

Hét centimétert nyújtottak a tengelytávon, így már 2,65 méteres, a hátsó lábtér három milliméter híján ugyanennyivel lett nagyobb. Európában a Golf többlengőkaros hátsó felfüggesztésével kerül piacra a Jetta, melyről motorikusan is minden jó előre kiderült. Egyetlen dologról feledkezett meg a kiszivárogtató Auto Express, hogy a kínálatban 160 lóerős 1,4-es TSI is szerepel 2011 elejétől.

Immár hivatalos, hogy 2012-től hibrid változat is készül a Jettából, ez azonban először csak Amerikában kerül piacra. Hogy Európában kapható lesz-e, egyelőre a jövő zenéje.

Az év elején, Detroitban látott NCC tanulmányba 1,4 literes TSI és egy kis elektromotor került hétfokozatú DSG-váltóval és 180 lóerős együttes teljesítménnyel, ez jó kiindulási alap lehet a szériaváltozat vonatkozásában is. A 10 lóerős elektromotor dugóban araszolva önállóan is képes lesz mozgatni a szedánt.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák