Connect with us

technokrata

Takarékosabb Insignia

20100615130523.jpg

Garázs

Takarékosabb Insignia

Opel Insignia frissítés
Frissül, de egyelőre csak motorikusan az Opel Insignia.

Csupán két éve van a piacon, ennek ellenére máris frissül az Opel Insignia. Nagy dolgokról természetesen nincs szó, a jól sikerült külsőhöz nem nyúlnak a mérnökök, csak a műszaki részleteket és felszereltséget dolgozzák át, előbbit a takarékosság jegyében.

19 százalékkal kevesebb szén-dioxidot bocsátanak ki a 130 és 160 lóerős Ecoflex-modellek, az átlagfogyasztás 4,9 literre módosul a négy- és ötajtós, 5,1 literre a kombi esetében. Nemcsak az ecoflexes, hanem minden dízelmotorral dolgoztak, csökkent a vibráció, javult a zajszigetelés, így ezentúl kellemesebb lesz velük utazni. Kisebb turbófeltöltőt kapott a 110 és 130 lóerős blokk, befecskendezési rendszerüket átdolgozták, így valamivel kevesebbet fogyasztanak.

Összkerékhajtás korábban csak benzinmotoros Insigniához volt rendelhető, ez most változik: ősztől a 160 lóerős dízelben is megjelenik az opció. A 220 lóerős turbós benzinmotornak a vezérlő-elektronikáját programozták át, ennek köszönhetően 11 százalékkal csökkent a fogyasztása.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp