Connect with us

Hirdetés

technokrata

Garázs

Luxus Renault

Renault Latitude
A Vel Satis eltűnt a süllyesztőben, itt az utód, a Latitude.

Nem kicsi bukta volt a Renault számára a luxusautóként piacra dobott Vel Satis, gyorsan el is tűnt a süllyesztőben a szinte senkit nem érdeklő modell. Elérkezett az ideje, hogy a francia gyár elkészítse az utódot – a munkát a lehető legspórolósabban oldották meg.

Nem volt hosszú fejlesztési procedúra, a dizájnerek fogták a koreai testvérmárka Samsung kínálatában szereplő SM5-öt, és lecserélték rajta az emblémákat és a hűtőrácsot. Ezzel el is készült a Latitude névre keresztelt prémiummodell, amelynek az Audit és a BMW-t kellene megszorongatnia.

A Vel Satishoz képest üdítő látvány, hogy a Renault hagyományos limuzinnal próbálkozik, a Latitude 4890 milliméter hosszú, 1830 milliméter széles és 1490 milliméter magas. Premierje az augusztusi Moszkvai Autószalonon esedékes, nem sokkal később Párizsban is megmutatják a népnek, majd néhány piacon, köztük Kelet-Európában még idén el is kezdődik a forgalmazás.

Ahogy a Samsung SM5, úgy a Latitude is a Laguna módosított padlólemezére épül, várhatóan a luxusmodell motorkínálata is a Lagunáét idézi. Részletek még nincsenek, ahogy hivatalos belső fotók sem, de nem lennénk meglepve, ha a Renault hamar pótolná a hiányosságokat.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés