Connect with us

Budapesti kémfotón az új Swift

20100608195736.jpg

Garázs

Budapesti kémfotón az új Swift

Ezen a héten minden kiderül az új Swiftről, már hordják szét az országban.

Ünnepélyes keretek között ezen a héten, a sajtó jelenlétében kezdődik el az új Suzuki Swift sorozatgyártása Esztergomban, néhány példány azonban már a csinnadratta előtt elkészült az üzemben. Ezeket az autókat a trélerek már hordják szét az országban, az egyik kamionról a Lágymányosi-hídon készültek remek felvételek.

Egyelőre csak a Swift hátulja látszik, illetve az, hogy a jól bevált recepten nem módosítottak a japánok: jelentős átalakulásról nincs szó, csak az aktuális generáción reszelgetett a Suzuki, az arányok és a fő stíluselemek változatlanok. Kicserélték a hátsó lámpaburákat, feljebb költözött és divatosabb lett a rendszámkeret, és a hátsó ajtóknál is látszik némi csinosítás.

Szemfüles volt a kémfotós, de szemből nem sikerült elcsípnie a Swiftet, a változások mindenesetre elöl is hasonló jellegűek lehetnek. Biztosan megújulnak a fényszórók, a lökhárító és a hűtőrács, belül pedig jelentősen felfrissülhet a mi autónk.

Már csak pár nap, és minden hivatalos lesz a műszaki részleteket illetően is, addig már nem érdemes találgatni.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom