Connect with us

A legolcsóbb szedán

20100608201118.jpg

Garázs

A legolcsóbb szedán

A hét üzlete 2010/23.
Jócskán kétmillió forint alatt kapható a Renault Thalia.

Egyáltalán nem praktikus: nehezen bővíthető és az utastérből sokszor láthatatlan a lépcsős far. A kelet-európai piacokon, így nálunk is, mégis sokan kedvelik. A négyajtós karosszéria a legtöbb esetben drágább, mint a hagyományos ötajtós, a trükkös autógyárak azonban rájöttek, a lépcsős far számos értéknövelő berendezés nélkül is könnyen eladható.

Így például a Renault-nál a Clióból faragva létezik a puritánabb Thalia vagy egy osztállyal feljebb a Mégane-alapú és jóval kevésbé kompromisszumos Fluence. Aki ragaszkodik a négyajtós karosszériaformához, hamar rájöhet, hogy a Renault Thaliánál olcsóbban senki sem ad 4 ajtót és ráadásul egészen tisztességes, 506 literes csomagteret.

Bár a Thalia listaára nem a négyajtósok legkedvezőbbje, a 2 390 000 forintos alapárat mindenképp 400 000 forintos kedvezmény viszi a lélektani 2 millió forintos határ alá, ráadásul a Renault Crédit finanszírozásával a vételár 1 690 000 forint, továbbá 2 évvel hosszabbított, összesen 4 éves (60 000 kilométerig élő) általános garancia is jár. Ez olyannyira ütőképes a piacon, hogy még a házon belüli konkurenciának számító és kifejezetten olcsó autóként hirdetett Dacia Logan is drágább.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom