Connect with us

Polo az oroszoknak

20100604082341.jpg

Garázs

Polo az oroszoknak

VW Polo Sedan
Kifejezetten az orosz piac számára fejlesztette a Volkswagen a négyajtós Polót.

Folyamatosan mennek a találgatások az autós lapokban a különböző új modellekről, a leírtak néha köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Jó példa erre a négyajtós Volkswagen Polo is, amelyről a kémfotók felbukkanása után azt lehetett olvasni, hogy fejlődő piacokon kerül a boltokba, az ötajtóséval megegyező motorkínálattal.

Ezzel szemben a tippekből csak Oroszország jött be, a területileg legnagyobb európai piac egyelőre kizárólagos forgalmazási joggal örülhet az autónak. Ettől még elképzelhető, hogy idővel máshol is piacra kerül, de erről nem szólt a Volkswagen közleménye, melyet a kémfotók felbukkanása után hoztak nyilvánosságra Moszkvában.

Úgy emlegetik a négyajtós Polót, mint az első, kifejezetten az orosz piacra fejlesztett autót, vagyis a Dacia Loganhoz hasonlóan olyan futómű-beállításokat alkalmaztak, amelyek tekintettel vannak a helyi, nem éppen ideális útviszonyokra.

A felhasznált króm és festékek is kifejezetten ellenállóak, hogy a legzordabb időjárási körülmények között se rozsdásodjon a Polo. Motorból csak egy 105 lóerős 1,6-os benzines elérhető, ötfokozatú manuális váltóval vagy felárért hatfokozatú automatával. Helyben, a Kalugában felhúzott vadonatúj üzemben készül a lépcsőshátú Polo.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom