Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindenre jó orosz SUV

Garázs

Mindenre jó orosz SUV

Marussia F2
Tetszés szerint alakítható SUV-t mutatott be Moszkvában a Marussia.

Nem ismeretlen a Marussia neve az autós világban, az ambíciózus orosz gyártó már két sportkocsival sokkolta a világot, most pedig egy szabadidőautóról rántotta le a leplet. Arra számítottak a moszkvai rendezvényen összegyűlt újságírók, hogy egy unalmas előadást hallgathatnak meg a Marussia új multimédiás rendszeréről, amely hamarosan a gyár minden modelljében elérhető lesz, amikor hirtelen váltásként előkerült az F2.

Egyelőre csak teszteli a közvéleményt a Marussia, kíváncsi, milyen az autó fogadtatása, sorozatgyártási tervek még nincsenek. Úgy építették meg az autót, hogy mindenféle igényt ki tudjon elégíteni, így az átlagvevők mellett akár a hadsereg is láthat fantáziát benne.

Rendelésre, egyedi specifikációk szerint készíti a szögletes vonalakkal operáló F2 utasterét a Marussia, így válik lehetővé, hogy bármilyen feladatra optimalizálni tudja. Nincs biztos információ a motorról, de állítólag egy Cosworth-eredetű, 3,5 literes V6-ost rejtettek el a szabadidőautó orrában, teljesítménye 420 lóerő.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés