Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alonsóé volt a csütörtök

Garázs

Alonsóé volt a csütörtök

A Monacói Nagydíj első szabadedzésein a Ferrari spanyolja dominált.

A hagyományosan csütörtöki két szabadedzéssel megkezdődött a Monacói Nagydíj, az idei F1-szezon hatodik versenye. Délelőtt Alonso (Ferrari, 1:15.927) volt a leggyorsabb Vettel (Red Bull) és Kubica (Renault) előtt – száraz időben. Schumacher (Mercedes) hatodik lett, csapattársa, Rosberg lemaradt. Akárcsak a legutóbbi, barcelonai meccs győztese, Webber (Red Bull), illetve a két mclarenes, Button és Hamilton.

A délutáni tréning szintén Alonso sikerét hozta (és csak a végén szemerkélt némi eső): a kétszeres világbajnok 1:14.904-es ideje épp annyi, mint amennyivel a vb-címvédő és aktuális éllovas Button tavaly megkaparintotta a hercegségi pole-t. Rosberg összekapta magát, s csak néhány ezreddel volt lassabb, majd Vettel, Massa és Schumi következett. A McLaren és Webber még mindig hátrébb.

A péntek pályailag szünnap – elemzéssel, háttérmunkával. Szombaton 11-től harmadik szabadedzés, 14 órától kvalifikáció egy érdekesnek ígérkező Q1-gyel, amikor is 24 autó tülekedik majd a 3340 méteren úgy, hogy az újoncok 5-6 mp-cel gyengébbek az elejénél…



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés