Connect with us

technokrata

Forradalmi kisautó

Garázs

Forradalmi kisautó

Renault Clio 2011
Szenzációs formájú és nagyon egyedi. Ilyen lesz az új Renault Clio.

Váltania kell a Renault-nak, ha igazán sikeres akar lenni a kisautós szegmensben. Jelenlegi formájában a Clio nem alkalmas arra, hogy becsalogassa a szalonokba a vevőket, hiába választották Év Autójának, nem tolonganak érte az érdeklődők.

Minden másként lesz a következő generációval, amely a Renault szerint “szenzációs és nagyon bátor” formavilágú autó lesz, a franciák abban bíznak, hogy igazi ikon válik belőle.

Egy illetékes úgy véli, hogy egyszerre két dologról is gondoskodik az új Clio, egyfelől vezetővé teszi a Renault-t Európa legnagyobb piaci szegmensében, másfelől az új generációs vevőknek megmutatja, hogy milyen fantasztikus autókat tud tervezni a gyár. Igazi mesterműről beszél a Renault, amelyet mindenkinek látnia kell.

Tanulmányként már az idei Párizsi Autószalonon megmutatják az új Cliót, a szériaváltozat felbukkanása 2011-re várható. 2009 eleje óta dolgoznak az autón, bennfenntesektől annyi szivárgott ki, hogy a kisautó több formai megoldást is örököl az elektromos Zoe tanulmánytól.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin