Connect with us

technokrata

Nagyzol a Hyundai

Garázs

Nagyzol a Hyundai

Accent 2011
Legnagyobb tengelytáv, legtágasabb beltér – ez az új Hyundai Accent.

Pekingben tartotta az új Verna világpremierjét a Hyundai, a név csak nekünk, európaiaknak nem mond sokat. Mifelénk Accentként ismert a most leleplezett újdonság, amely a Hyundai sajtóközleménye szerint igazi leg-gyűjtemény.

A vadiúj fejlesztésű padlólemez például 2570 milliméteres tengelytávot kínál, amelynél nagyobb nincs a kategóriában. Egyébként 4340 milliméterre módosult a teljes hosszúság, immár 1700 milliméter a szélesség, a magasság pedig 1460 milliméter.

Aztán ott az utastér, amelyet jobb minőségű anyagokkal szedtek ráncba, erről is azt állítják a koreaiak, hogy a szegmensben senki nem kínál tágasabbat és kényelmesebbet. Formailag a Sonata köszön vissza az Accentről, a nagyobb modellen alkalmazott stílusjegyek kerültek elő, éppen csak összenyomták kicsit.

Kínában két új Gamma benzinmotorral forgalmazzák majd az autót, 107 lóerős 1,4-essel és 122 lóerős 1,6-ossal. Utóbbihoz csak nem túl modern, négyfokozatú automata váltó elérhető, a gyengébb blokk legalább ötfokozatú manuálissal is rendelhető. Júliusban kezdődik a kínai gyártás, az európai forgalmazás 2011 elején indul.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin