Connect with us

technokrata

Garázs

VulkánGP

Az izlandi vulkán a MotoGP-nek is betesz: elmarad a hétvégi Japán Nagydíj, hiszen a csapatok nem érnek oda időben. Vagy onnan vissza a jerezi versenyre.

Most leírhatnám, hogy hívják azt az izlandi vulkánt, amelynek kitörése és lelkes aktivitása az egész világmindenség levesébe beleköpött, de nem teszem, mert nem nehéz benne pár betűt elütni és/vagy felcserélni, meg amúgy is tökmindegy. És kimondhatatlan is. Fontosabb egy hangyányit, hogy bolygónk légiközlekedése félhalott, a hamu és a por nyert, a repterek zárva, stb. Április 25-én MotoGP futamot rendeztek volna Motegiben, nem fognak.

Nem fognak, mert a résztvevők közül sokan még Európában vannak, és hát egyáltalán nem biztos, hogy időben odaérnek. Majd vissza Spanyolországba, Jerezbe, márpedig az prioritás, ott vannak a népek, a szponzorok, miegymás. A japániai meccset talán október első hétvégéjén pótolják.

A szezonnyitó katari, villanyfényes futamon Stoner (Ducati) bukott, Rossi (Yamaha) győzött. A Moto2-ben Talmácsi Gábor kilencedik lett.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle