Connect with us

technokrata

Ismeretlen ismerős

20100406080953.jpg

Garázs

Ismeretlen ismerős

Az új köpönyeg rengeteg ismert és bevált mechanikai egységet rejt. A GSX vonal legújabb képviselője Banditához méltó öltözetben képviselteti magát az utakon.

Okkal érezhetünk „deja vu”-t az idén debütáló GSX 1250F kapcsán, hiszen a két évvel ezelőtti GSX 650F megjelenését is egy GSF 650 ihlette.

Lássuk, mit rejt az elmaradhatatlan hőskellék: a palást?

Elsősorban – a szokásos környezetvédelmi normáknak megfelelő fejlesztést fényező bla-bla mellett – egy hibátlan gázfelvételű, ideális teljesítmény-leadású, és kisfordulaton is brutál nyomatékot produkáló sornégyest. Ezt a GSX-R 1000 SDTV-rendszerének (Suzuki Dual Throttle Valve) 1250-re applikálásával érték el. Egy piros pont ját érte a Hamamatsu mérnökeinek.

Másodsorban nagyobb utazási komfortot, fokozott menetbiztonságot és méreteit meghazudtoló kezelhetőséget. Mindezt köszönhetik a gixer lámpa megnövekedett fényerejének, az állítható ülésmagasságnak (805-825 mm között), a nagyobb szélvédelmet nyújtó idomoknak és az ABS-nek.

A 257 kg-os all-rounder Magyarországon kék, szürke és fekete színben lesz kapható. Árát illetően még nincs pontos információnk.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle