Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kevesebb néha több

Garázs

A kevesebb néha több

A középkategóriás túramotorok jelenlegi mezőnyébe nagyon is beleolvad az – idén már Magyarországon is kapható – XJ6-os teljes idomos modellje.

Gyémántformát öltő sziluettje karizmatikus és időtlen szépséget kölcsönöz a motornak. Előnyösebb szélvédelmével, kezelhetőségével és utazási komfortjával kezdők és haladók igényeit szeretné kielégíteni.

A Yamaha idén debütáló modelljei között az XJ6-os nem nevezhető egy nagy horderejű újdonságnak, ugyanis magasra tette a mércét a tavaly bemutatott R1 és a V-Max.  Az USA-ban FZ6R néven futó modell európai verziója műszakilag nem sokat változott, hiszen a múlt évben megjelent XJ család műszaki paramétereit hozta magával. A már jól bevált 600 cm3 –es blokk a 78 lóerejével az ingázók és a hétvégi túrázásokat kedvelő motorosok kedvence lehet.  A magasabb kormánya és jobb szélvédelme miatt a hosszabb túrák is bevállalhatók, de a konkurens modellekhez képest nem érezhető az a bizonyos spiritusz, amiért ezt választaná egy hozzám hasonló megalomán figura.

Az idom nélküli (XJ6) és félidomos (XJ6 Diversion) házon belüli kategóriatársait várhatóan kiszorítja majd a palettáról, nemcsak az ABS miatt, hanem a kontrollálhatóbb és kezelhetőbb a vázkialakítás nyújtotta használhatóság miatt is. De mi a helyzet a robosztus Bandit nyers erejével és az árban legnagyobb vetélytársnak számító Honda NT 700V-vel? Végül pedig az esztétikailag pofásabb, kéthengeres Kawasaki Er-6F-el? Ebben a mezőnyben nem lesz könnyű felülmúlni a vetélytársakat, de lehet, hogy nem is ez volt a cél.

A vipera-kék és fekete színekben kapható Diversion F-el a Yamaha modell palettájának frissítését és a kategóriában elért pozíciójának megtartását kívánta elérni. Mindezt egyszerű, parasztvakító részletek nélkül!



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés