Connect with us

Hirdetés

technokrata

Garázs

Megkomolyodott

A konkurencia csinosodása a Toyotát is arra kényszerítette, hogy frissítse a RAV4-es másfél éves vonásait. A mostani plasztika hatására komolyabb és vonzóbb lett a japán SUV.

A Toyota Genfre időzítette a ráncfelvarrt RAV4-es bemutatását, amelynek magasabbra húzott orrától  és divatosabb kialakítástól sokat várnak a japánok. A SUV szegmensben jó ideig az élen járt a Toyota szabadidő terepese, azonban mióta az európai gyártók is a piacra léptek hasonló modelljeikkel, leáldozóban van a RAV4 csillaga. Talán ez volt a legfőbb oka a mostani frissítésnek.

A formatervezők szabász ollója a frissítés nyomán leginkább csak az autó front részét érintette, azt viszont látványosan. A keskenyebb lámpatestekbe nem került LED-es technológia, de azok így is jobban néznek ki. Új az alsó légbeömlő és a ködlámpák kialakítása is.

A frissített modellhez új színeket is komponált a Toyota és a belső térben is dolgoztak egy kicsit a tervezők. Új kárpitok jelentek meg, a műszaki alap viszont nem sokat változott.

A motortérben ennek megfelelően nem is lesz újdonság, továbbra is a kétliteres, 158 lóerős benzinmotor az alap, amelyhez vagy hatsebességes kézi váltó, vagy egy Multidrive S fokozatmentes automataváltó párosítható. A 2,2 literes dízelmotorból megmarad a 150 és 177 lóerős kivitel.

A kereskedésekbe heteken belül megérkezhetnek az első frissített RAV4-esek.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés