Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Genfi Autószalon legerősebbje

Garázs

A Genfi Autószalon legerősebbje

Autóipari mestermű – így jellemzi a dieselstation.com portál a Novitec Rosso tuningműhely legújabb alkotását, amelyből mindösszesen három darabot hoz forgalomba a Stettenben székelő specialista.

A Ferrarikra szakosodott Novitec Rosso tuningműhely ezúttal az 599 GT Fioranóból kreált brutális fenevadat. A cég legújabb alkotása, amely a Genfi Autószalonon mutatkozik be a Race 848 fantázianevet kapta, ami a fekete fehér fényezésű kocsi  kéességeire utal, ugyanis a szupergép 848 lóerő teljesítményű és 842 Nm forgatónyomatékú motorjával  345 km/órás sebesség elérésére képes. A 6.0 literes V12-es, dupla kompresszoros erőforrás vezérlő elektronikáját némileg felülírták, sport gyertyák és légszűrő is került a motorház alá.

Az áttételről egy szupergyors, hatsebességes F1 váltómű gondoskodik, amellyel a nulla százas sprint 3,4 másodpercet vesz igénybe, nulláról 200-ra pedig 9,6 másodperc alatt gyorsul a sportgép. A kötelező optikázás után azt autó sport futóművet és Brembo fékrendszert is kapott maga alá.

Ezekkel a paraméterekkel a speciális Fiorano lehet a Genfi Autószalon legerősebb kiállított autója.

 



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés