Connect with us

V. Széchenyi Futam

20100302102838.jpg

Garázs

V. Széchenyi Futam

2010. április 23-25.
2010. április 23-25. között újra elrajtolnak az alternatív hajtású járművek a gyári helyszínű, ám időközben nemzetközivé váló versenyen

Az Alternatív Hajtású Járművek Versenyét, közismert nevén a Széchenyi Futamot ötödik alkalommal hirdeti meg az Inno-Mobil Sportegyesület, együttműködve a Széchenyi István Egyetemmel. A verseny elsődleges célja, hogy a résztvevő csapatok technológiai elképzeléseiket bemutatva, tudásukat egymással is összemérve igazolják az alternatív erőforrások és a környezetbarát üzemanyagok létjogosultságát. A feladat egyszerűen hangzik, ám igazi kihívás leendő és tapasztalattal rendelkező mérnököknek egyaránt: megépíteni a holnap járművét, amely alacsony fogyasztású, környezettudatos szemléletben épült, s kiállja az idő próbáját – vagyis hosszútávon is üzemképesnek bizonyul.

Számos kategória áll az innovatív elméjű, jelentős kreativitással megáldott csapatok részére a kétkerekűektől a prototípusokon keresztül a versenyautókig. A városi felvonulással és látványos szakmai bemutatókkal fűszerezett futamra egyetemi, főiskolai, középiskolai és egyéni csapatok jelentkezhetnek. Nevezni a verseny honlapján keresztül lehet, a határidő 2010. február 1. A tervdokumentációkat ugyanezen hónap végéig, 2010. február 28-ig kell a szervezőkhöz eljuttatni.

További információ:  www.szechenyifutam.hu

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom