Connect with us

Hirdetés

technokrata

Túramotorozás újradefiniálva

Garázs

Túramotorozás újradefiniálva

Három kerékkel és három – látszólag alig – különböző verzióval hódít továbbra is a 2010-ben megújuló trike.

A tengerentúlon híres BRP (Bombardier Recreational Products) quad –és ATV gyártásbeli sikereit kívánta kamatoztatni, amikor a trike-ok piacára tervezett Spyderekkel megjelent. Az 1942-ben alapított cég főprofilja a tengeri hajózáshoz és vízi közlekedéshez kapcsolódik, mindezek mellett persze a havas tájak is megihlették a tervezőket. Egyszóval, mindenben érintettek, amit motor hajt és nem aszfalton közlekedik.

Can-Am Spyder nevű élménymotorjaikat a minőség és kreativitás jegyében alkották meg, hűen továbbörökítve az alapító (J. A. Bombardier) ars poétikáját.

A 2010-ben megjelenő modell három féle változatban lesz kapható. RT (Roadster Touring), RS (Roadster Sport) és a kettő ötvözete RT-S kivitelben. Mindhárom esetben egy 998 cm3-es, 106 lóerős Rotax blokk az erőforrás, aminek a nyomatékát egy ötsebességes automata, vagy manuális váltó továbbítja a kerékhez.
A jármű komfortja és stabilitása semmihez sem hasonlítható, ráadásul még egy speciális Bosch-fejlesztésű stabilizáló rendszer is támogatja a felhőtlen szórakozást. Ha szükséges a csomagok szállításához egy kis trailer is utána kapcsolható.

Magas vételára miatt továbbra is ritka madár lesz a Can-Am Spyder a magyar utakon. Azonban az állandó érdeklődést keltő, egyedi megjelenést és biztonságos – hosszú távon is kényelmes – utazást szeretők számára megtérülő befektetésnek ígérkezik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés