Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hibridet mindenkinek

Garázs

Hibridet mindenkinek

A Toyota a felfrissített RAV4 mellett a hibridtechnológia egyre szélesebb elérhetőségét kínálja az Auris Hibrid Szinergia Hajtás (HSD) genfi világpremierével. A japán gyár terve – saját technológiájával kapcsolatban -, hogy a 2020-ra a Toyota teljes kínálatában elérhető legyen.

A környezetbarát hajtásláncok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kompakt kategóriában is, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a Toyota Auris hamarosan érkező hibrid változata. A Toyota legkisebb hibridje méreteinek és alacsonyabb súlyának köszönhetően várhatóan még környezetbarátabb lesz nagyobb testvéreinél.

Az új hibrid Auris lesz az első, Európában készülő Toyota-hibrid, amit Nagy-Britanniában, a burnastoni üzemben gyártanak majd. A hajtásra vonatkozó híreket nem hozott nyilvánosságra a Toyota, de nagyon valószínű, hogy ugyanaz a rendszer kerül bele, ami a harmadik generációs Priusban is dolgozik. Ez összesen 134 lóerős együttes teljesítményt jelentene, és persze azt, hogy az Auris is képes tisztán elektromos üzemmódban közlekedni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés