Connect with us

Hirdetés

technokrata

Távmunka és virtuális rendezvények: a vállalkozásokat életben tartó megoldás

virtuális

FrissInfo

Távmunka és virtuális rendezvények: a vállalkozásokat életben tartó megoldás

Kép: 24.hu

Távmunka és virtuális rendezvények: a vállalkozásokat életben tartó megoldás

A koronavírus következtében kialakult globális helyzetben a távoli munkavégzés és tanulás különböző formái jelentős teret nyertek

A világszerte bevezetett egészségügyi rendelkezések és utazási korlátozások következtében az otthoni munkavégzés, tanulás és a virtuális rendezvények nélkülözhetetlenné váltak azokban az iparágakban és területeken, ahol ez a fajta kommunikáció megvalósítható.

A jelenlegi helyzet egyetlen átmeneti megoldása az átállás fizikai környezetből virtuálisba. Egy olyan vészhelyzeti terv kialakítása, amely az egyszerű videokonferenciák helyett tárgyalások és képzések lebonyolítására, illetve a munkatársak beszámolóinak követésére használja a távoli platformokat.

Megfelelő munkaállomások

A sikeres átállás első lépése a megfelelő munkaállomások kialakítása. A szükséges eszközök nélkül a szellemi munka nem valósul meg hatékonyan. Fontos, hogy minden egyes elem zökkenőmentesen működjön együtt, beleértve a felhőt, a processzorokat, a monitorokat, a grafikus eszközöket, a szoftvereket és egyebeket.

A szükséges szoftverek az iparágtól és a munkakörtől függően eltérhetnek. Ha a rendszer nem áll készen arra, hogy bárhol és bármikor futtatni tudja a szükséges alkalmazásokat, az eredménytelen munkához, többletköltségekhez és időpazarláshoz vezethet. A Dell Technologies vezető szoftvergyártókkal együtt teszteli az iparág legjobb alkalmazásait, így biztosítja a precíziós munkaállomásai kompatibilitását.

Adatbiztonság

Ha a megfelelő munkaállomások már rendelkezésre állnak, az informatikai vezetők számára a zökkenőmentes távoli munkavégzés biztosításának egyik következő lépése a biztonság kialakítása. Az adatok, szerverek és a kommunikáció védelme a távoli munkavégzés során enyhén szólva problematikus lehet, de a megfelelő megoldás garantálja a bizalmas adatok és dokumentumok biztonságát, bárhol is dolgozzanak az alkalmazottak.

A felkészülés elengedhetetlenné vált

A virtuális tárgyalások a globális járványtól eltekintve is egyre inkább a mindennapi üzleti élet részévé válnak. Részben azonban továbbra is kihívást – ha nem egyenesen frusztrációt – jelentenek, mert a vállalatok nem ismerik fel kellőképpen a digitális megoldások gyors és átfogó térnyerését, majd késve fejlesztik ki a megfelelő digitális architektúrát és infrastruktúrát.

A megfelelő eszközökkel és biztonsági intézkedésekkel a virtuális tárgyalások hamar valósággá válhatnak, így az alkalmazottak rugalmasabban dolgozhatnak, a vállalatok és a csapatok pedig gördülékenyen, minimális költségekkel működhetnek együtt. A virtuális értekezletek lehetővé teszik a cégeknek a könnyebb alkalmazkodást amikor egy utazás nem lehetséges, és mivel a COVID-19 hatása mindenkinél elsődleges fontosságú, ez még sosem volt ennyire aktuális és kritikus jelentőségű.

Mivel a Dell Technologies számára semmi sem fontosabb, mint a csapatának, az ügyfeleinek, a partnereinek és a beszállítóinak az egészsége és biztonsága, a vállalat úgy döntött, hogy a jelenlegi COVID-19 terjedésével kialakult helyzet miatt az egyik legnagyobb évente ismétlődő eseményét, a 2020-as Dell Technologies World rendezvényt virtuálisan tartja meg.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés