Connect with us

ENSZ békefenntartók bevetéseiben is részt vállal az Ericsson

ericsson-response

FrissInfo

ENSZ békefenntartók bevetéseiben is részt vállal az Ericsson

ENSZ békefenntartók bevetéseiben is részt vállal az Ericsson

A küldetések szempontjából kritikus, fejlett mobil szélessávú technológiák segítségével a békefenntartók létfontosságú információkhoz juthatnak pillanatnyi helyzetükkel kapcsolatosan a műveletek során

Az Egyesült Nemzetek Szervezete az Ericssont választotta arra, hogy a világ különböző pontjain tevékenykedő békefenntartó missziókat saját LTE hálózatokkal ellátva a küldetések szempontjából kritikus kommunikációs képességeket biztosítson.

 

Az Ericsson és partnere, a Danoffice IT ApS együtt fogja irányítani az LTE hálózati berendezések kivitelezését, valamint a szakmai szolgáltatások és a szakképzés biztosítását. Az LTE hálózati berendezés az 5G szabványt támogató, Ericsson Radio System portfólió része.

A gyakran nehéz terepviszonyok és egyéb feltételek mellett tevékenykedő békefenntartó csapatok számára stabil, biztonságos és „jövőbiztos” mobil szélessávú szolgáltatásokat biztosít majd az új LTE hálózat, és jelentősen javítani fogja a jelenlegi kommunikációt. A legújabb, kifejezetten professzionális felhasználásra tervezett push-to-talk adat és videó képességekkel a kommunikáció teljes multimédiás felhasználói élménnyel gazdagodik.

Jelenleg az ENSZ 14 békefenntartó műveletet irányít a világ különböző tájain. Ezek a missziók jellemzően engedélyt kapnak a rádióspektrum használatára tevékenységük tervezéséhez, összehangolásához és végrehajtásához. Az első éles üzemben működő ENSZ Private LTE hálózatok megjelenése 2019-ben várható.

A kommunikáció egységesítésével az ENSZ gondoskodik arról, hogy a békefenntartó csapatok a legújabb kommunikációs rendszerek mellett költséghatékony módszerrel rendelkezzenek új digitális szélessávú szolgáltatások, például valós idejű helyzetismeretet biztosító HD videó, mobil helyzetmeghatározás és celluláris dolgok internete (IoT) bevezetéséhez, az eszközök kezelését és az összekapcsolt logisztikai megoldásokat is beleértve.

További FrissInfo

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő