Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyerj robotot! Az Epson nyereményjátékán simán tiéd lehet a 3 robot egyike

FrissInfo

Nyerj robotot! Az Epson nyereményjátékán simán tiéd lehet a 3 robot egyike

Nyerj robotot! Az Epson nyereményjátékán simán tiéd lehet a 3 robot egyike

A jövő kezébe adjuk a technológiát: Az Epson elindította a teljes EMEAR-régióra kiterjedő nyereményjátékát, amelyben akár 3 robotot is nyerhet.

Az Ipar 4.0 már a valóság, és az Epson – amely vezető szereplő a SCARA-robotok ágazatának világpiacán, és amely 1980 óta nyújt automatizálási megoldásokat – készen áll, hogy a változás élére álljon. Ahogy az automatizálás egyre több területre terjed ki, számos új és innovatív alkalmazási módot fejlesztenek ki a robotok számára. A gyártás és más iparágak forradalmasításával adott számukra a lehetőség, hogy radikálisan javítsák a munkahelyi életminőségünket.

epsonrobot

A nyereményjáték – nyerj akár 3 robotot

Az Epson a legújabb technológiát a jövő kezébe adja: egyetemek, főiskolák és kutatóintézetek a teljes EMEAR-régióban. Miért az oktatási és kutatási intézményeket választjuk? Hogy támogassuk a növekedést, a fejlődést, a gyártás versenyképességét és az automatizálás terjedését.

Jelentkezz online ( https://www.epson.eu/robots-contest) 2018.szeptember 1-től.

A jelentkezőknek 2018. december 15. előtt kell benyújtaniuk pályázataikat, hogy projektjük támogatásaként akár 3 Epson robotot is nyerhessenek.

A pályaművek elbírálása többek között olyan szempontok alapján történik, mint az innováció, az oktatás, a képességfejlesztés, a robot egyedi felhasználása és a fenntarthatóság.

„A képességek és a kreativitás adják az innováció központi elemeit. Az Epson felismerte a tehetség és a képességfejlesztés népszerűsítésének, valamint támogatásának szükségét. Az Y generáció tagjai, akik a világ lakosságának 50%-át adják, a jelenlegitől radikálisan eltérő munkakörülményekkel fognak találkozni. Mi tudjuk, hogy a fiatalokban megvan a lehetőség, ezért a nyereményjátékunk is arra szolgál, hogy a technológiát a jövő kezébe adja”

– mondta Volker Spanier, az Epson Europe robotikai megoldásokkal foglalkozó részlegének vezetője.

A világon üzembe állított ipari robotok száma várhatóan 2,6 millióra növekszik 2019-re. Különösen Közép- és Kelet-Európában várható gyors bővülés, ahol a robotok alkalmazása évente 20%-kal növekszik a következő két évben, amely Kína után a második legerősebb növekedési ráta. Ez a növekedés központi szerepbe helyezi a robotikát a gyártás, az egészségügy és számos egyéb iparág jövőjében. A robotok emellett segíthetik a képzéseket, valamint a hulladéktermelés és az energiafogyasztás csökkentését. Az Epson lehetőséget nyújt az EMEAR-régió fiataljainak, hogy egy jobb világot képzeljenek el a robotokkal.

A nyereményjátékban való részvételhez kattints ide: https://www.epson.eu/robots-contest

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés